On kyse siitä kuinka itse näet itsesi ja oman käytöksesi.Pyrin päätöksissäni tekemään aina olosuhteisiin nähden oikean ratkaisun,erehtyminenkin on vain inhimillistä.

 Ei tarvitse laskea katsetta lattiaan,ei sulkea korviaan tai kohauttaa olkapäitään "ei koske minua"-tyyliin.Teen ratkaisuja joihin itse uskon ja seison vahvana itseni rinnalla.Kanssa kulkijat tulevat horjuttamaan mielipiteillään aina,mutta periksiantaminen on luovuttamista.Maistele niitä sanoja,sillä itse en niitä enää suuhuni laita.

 Paskan puhumisesta on tehty oikein taiteenlaji.Selän takana hiotaan puukkoja teräviksi parasta hetkeä odottaen.Toivon todella,että useimmat ihmiset ajautuvat juoruilemaan ja puhumaan toisistaan pahaa edes suhteellisen inhimillisistä syistä.Näitä jokseenkin ymmärrettäviä syitä voisin kuvitella olevan puhdas kateus,oman elämän riittämättömyys,värittömyys jota yritetään kirkastaa muiden ihmisten värikkyydellä.

 Tiedättekö miten pieni ero on värittömän persoonan ja hehkuvan "kaikkien kaverin" välillä.Jälkimmäinen vain ei yksinkertaisesti välitä siitä mitä muut ajattelevat.Hän uskoo itseensä,kykyihinsä ja luontaiseen charmiinsa epäilyksittä.Siitä syystä hänen seuraansa hakeudutaan,toivoen että itsevarmuudesta lohkeaisi muruja ympäriinsä.

 Olen päätynyt kehittelemään ympärilleni saippualta muistuttavaa ainetta.Minuun on vaikea tarttua,minusta on mahdotonta pitää kiinni ja muiden ihmisten mielipiteet liukuvat ympäriltäni vailla merkitystä.Ei niin helppoa kun annan vaikuttaa,mutta mikäpä olisi.Saippuakuoren alla on turvallista.